Usluge

Glazbeni aranžman

Glazbeni aranžman i produkcija ključni su korak do uspješne autorske pjesme. Dinko, kroz otvorenu komunikaciju s klijentom, prepoznaje potencijal pjesme, po potrebi intervenira u pjesmu u pojedinim dionicama i nadograđuje ju te u konačnici izrađuje demo snimku, matricu ili, u suradnji sa svojim partnerima, i konačni master.

Dinkova vještina sviranja čak 7 instrumenata izdvaja ga od bilo kojeg aranžera u našoj regiji. Osobno će odsvirati svaki prijedlog za vašu pjesmu, uklopiti u cjelokupnu sliku i predstaviti vam vašu pjesmu ako je potrebno i u nekoliko različitih izvedbi.

Već dva i po desetljeća bavljenja glazbom i brojnih glazbenih suradnji garantiraju da Dinko poznaje upravo onog glazbenika koji vam je potreban za pjesmu i s kojim će vas povezati.

 

Osmišljavanje, izvedba, snimanje i produkcija radijskih reklama i jinglova, te zvučnih kulisa za kulturne događaje, audio knjiga isl.

 
Glabena produkcija

Ako vam je potrebna autorska glazba za neku posebnu svrhu, prepustite Dinku da osmisli, odsvira, snimi i producira za vas - vaš prozivod dobit će sasvim novu kvalitetu. Neke od usluga su izrada radijskih reklama i jinglova, te zvučnih kulisa za kulturne događaje, audio knjige i sl.

 
Konzalting

Jedna stvar je složiti demo snimku ili aranžman. Nakon njega dolazi na red rad u studiju. Provedba u djelo i cijeli proces snimanja u studiju donosi bitno bolje rezultate ako ih vodi i nadzire stručnjak. Obratite se Dinku i ako vam je potreban glazbeni konzultant. Upamtite, vrijeme potrošeno na pripremu nikad nije bačeno vrijeme.

 
Glabena suradnja

Već dva i po desetljeća bavljenja glazbom i brojnih glazbenih suradnji garantiraju da Dinko poznaje upravo onog glazbenika koji vam je potreban za pjesmu i s kojim će vas povezati. Osobno će svakog glazbenika vlastitim sviranjem uvesti u svijet vaše pjesme i pomoći mu da pruži maksimum.

Također, treba li vam zvuk kontrabasa na pozornici ili u glazbenom projektu, javite se.